Ραγιάδες ξεσηκωθείτε!

Ραγιάδες ξεσηκωθείτε!
RAGIAS - Athens Greece

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Το μοιραίο Κόμμα και τα εγκλήματά του

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι φυσικοί αυτουργοί του εθνικού εγκλήματος (της χρεοκοπίας της Χώρας με σπατάλες κοινωνικών παροχών μέσω υπερδανεισμού) είναι αυτοί που κυβέρνησαν από το 1981 μέχρι το 2011, δηλ. το ΠΑΣΟΚ κατά τα 2/3 και η ΝΔ κατά το 1/3.

Όμως, ουσιαστικά είναι συνυπεύθυνη και μάλλον πιο υπεύθυνη, ως ηθικός αυτουργός, η Αριστερά και κυρίως το Κ.Κ.Ε., που εκβίαζε αυτές τις παροχές και στην πραγματικότητα συγκυβερνούσε ατύπως.

Έγινε δηλαδή το κλασικό, που οι δύο "εραστές" κάνουν όλα τα χατίρια της πολυέξοδης και απαιτητικής "γκόμενας", για να την καλοπιάσουν και να την έχουν με το μέρος τους, και τελικά πέφτουν έξω.
Τώρα, αν φταίνε περισσότερο οι δυο καψούρηδες ή η πόρνη-γκόμενα που τους ξετίναξε, χωράει πραγματικά μεγάλη συζήτηση. Όμως, είναι πια αναμφισβήτητο γεγονός, ότι αυτό το Κόμμα (μαζί με τις "παραφυάδες"  του) σημάδεψε καταλυτικά την αρνητική πορεία της 40ετίας της "Μεταπολίτευσης" και εγκλημάτισε συνειδητά κατά της Πατρίδας και των αγέννητων γενεών

Και όχι μόνο, αλλά συνεχίζει αμετανόητο την ίδια εθνοκτόνο και δημαγωγική πολιτική, υπονομεύοντας με κάθε μέσο (απεργίες, πορείες, κλείσιμο λιμανιών, αδιαλλαξία, ΠΑΜΕ κλπ.) την όποια προσπάθεια συμμαζέματος!

[ Εστάλη από τον "Godfather" / godfather.gr@hotmail.com ]
.
.


ΣΧΟΛΙΟ : Δηλαδή τι άλλο περιμένατε; Περιμένατε πατριωτική στάση από ένα Κόμμα, που δήλωνε  ανέκαθεν ξετσίπωτα, το ίδιο, ως αντιπατριωτικό;  Σας έπεισε ότι έγινε ξαφνικά πατριωτικό και νοιάζεται τους Έλληνες;

Μου θυμίζει την ιστορία με τον κακό λύκο, που ντύθηκε σαν καλή γιαγιά και τον πίστεψε η Κοκκινοσκουφίτσα!
Και καλά, η Κοκκινοσκουφίτσα ήταν ένα παιδί στο παραμύθι. Εμείς, "ανήλικα" είμαστε και πάνε να μας δουλέψουν;  

Ευτυχώς που η αμείλικτη Ιστορία έχει καταγράψει τα εθνικά εγκλήματά τους και... έχουσι γνώσιν οι φύλακες!  Ας τα θυμόμαστε όμως, να μην τα ξεχνάμε


ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ / 3-12-1924 :


Ανεξαρτησία στη Μακεδονία και στη Θράκη. Η ντόπια κεφαλαιοκρατία καταπιέζει τις εθνικές μειονότητες στη Μακεδονία και στη Θράκη. H ελληνική πλουτοκρατία καταδυναστεύει ένα μέρος του μακεδονικού και θρακικού λαού, κρατώντας με το σίδερο και τη φωτιά τη μακεδονική και θρακική χώρα στην υποταγή της. Δίχως την καταπίεση του μακεδονικού και θρακικού λαού, δίχως την καταπίεση των ξένων εθνών, της είναι αδύνατο να δυναμώσει επάνω μας τον κοινωνικό ζυγό της. Η ντόπια μπουρζουαζία είναι εθνικός δυνάστης και καταπιεστής του μακεδονικού και θρακικού λαού και συγχρόνως ο κοινωνικός δυνάστης της εργατικής τάξεως και των φτωχών αγροτικών και προσφυγικών μαζών.
Αν δεν συντρίψουμε τον εθνικό ζυγό της ντόπιας μπουρζουαζίας που βαρύνει στη Μακεδονία και στη Θράκη, δεν μπορούμε να τσακίσουμε τον κοινωνικό ζυγό της ίδιας μπουρζουαζίας που βαρύνει επάνω σε μάς. Δεν μπορούμε αλλιώτικα να γλιτώσουμε από τους κατακτητικούς και ιμπεριαλιστικούς πολέμους που ξεσπούν εις βάρος μας, εν όσω εξακολουθεί η σημερινή κατάσταση του διαμελισμού και της καταπιέσεως της Μακεδονίας και Θράκης από τη Βαλκανική και Τουρκική μπουρζουαζία.
Να γιατί αγωνιζόμαστε εναντίον των εξοπλισμών, εναντίον των πολέμων που προετοιμάζει η κεφαλαιοκρατία, εναντίον της εθνικής καταπιέσεως και του βιαίου εκπατρισμού. Να γιατί αγωνιζόμαστε για την ένωση των τριών τμημάτων της Μακεδονίας και Θράκης και για ενιαία και ανεξάρτητη κρατική τους ύπαρξη!
Ζήτω η εργατοαγροτική επανάσταση της Βουλγαρίας! Ζήτω η ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη! Ζήτω η Ομοσπονδία των Βαλκανικών εργατοαγροτικών δημοκρατιών! Ζήτω η Παγκόσμιος Προλεταριακή επανάσταση.



ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ / 18-7-1935 :


Αν δεν νικιόμασταν στη Μ. Ασία, η Τουρκία θα ήτανε σήμερα πεθαμένη και εμείς Mεγάλη Ελλάδα. Τη «λευτεριά» μας θα τη στηρίζαμε στην υποδούλωση του τουρκικού λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούουμε κατηγορηματικά.
Η αστικο-τσιφλικάδικη Ελλάδα πήγε στη Μ. Ασία, όχι ως εθνικός απελευθερωτής, αλλά ως ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των Εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγε αυτού, όχι μόνο για να διαιωνίση την ξενική κυριαρχία πάνω στον τουρκικό λαό, μα και να κάμη την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο. Δεν είναι αυτός ο δρόμος της ειρηνικής δημοκρατικής συμβίωσης των λαών της Ν.Α. Ευρώπης.
Η Μικρασιατική εκστρατεία δεν χτυπούσε μόνο τη νέα Τουρκία, μα στρεφότανε ενάντια στα ζωτικότατα συμφέροντα του Ελληνικού λαού. Γι΄ αυτό εμείς, όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικο-τσιφλικάδικη ήττα στη Μ. Ασία, μα και την επιδιώξαμε!


ΚΚΕ / Κεντρική Επιτροπή / 5η Ολομέλεια / Ιανουάριος 1949 :


… Στη Βόρεια Ελλάδα, ο Μακεδόνικος λαός τα έδωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας, που προκαλούν τον θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του Δ.Σ.Ε. (δημοκρατικού στρατού) και της λαϊκής επανάστασης, ο Μακεδόνικος λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του, έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα το αίμα του για να την αποχτήσει.
Παράλληλα το ΚΚΕ πρέπει ριζικά να βγάλει απ’ τη μέση όλα τα εμπόδια, να χτυπήσει όλες τις μεγαλοελλαδίτικες σωβινιστικές εκδηλώσεις και τα έργα που προκαλούν δυσαρέσκεια και δυσφορία μέσα στο Μακεδονικό λαό και έτσι βοηθούν τους διασπαστές στην προδοτική δράση τους, ενισχύουν το έργο της αντίδρασης!


ΚΚΕ / Πλατεία Συντάγματος / Νοέμβριος 1945 :




Αχταρμάς αντιπατριωτισμού και τρικυμίας εν κρανίω !
Τώρα... ποιον προσπαθούν να πείσουν ;;;

[ Εστάλη από τον "Ιστοριοδίφη" ]